fbpx
Лавандулова магия2020-03-27T18:59:45+00:00

Project Description

Представям ви едни уникален продукт, до който имах удоволствието да се докосна благодарение на проекта Missterra. 100 % Биологичната Лавандулова вода на Ina Essentials освен изключителен помощник в ежедневната грижа за здравето на кожата и косата, е и повод за гордост, тъй като е изцяло натурален Български продукт ♡

  • има уникален аромат

  • кожата става свежа и еластична

  • идва в много удобна опаковка

  • на много изгодна цена

Подходяща е както за кожата, така и за косата. Почиства чудесно и много нежно кожата на лицето, като я оставя свежа и тонизирана. А магичният аромат на лавандула е чудесно допълнение, особено когато идва в такъв натурален вид.
Косата ви също ще ви бъде много благодарна ако и поднесете този натурален еликсир.

Благодарение на своето антибактериално действие, лавандуловата вода се бори с успешно пърхота, както и помага за спавянето с акнето и неговото повторно появяване.

Ето както казват производителите за своя продукт:

★ Уникалното за нашата лавандулова вода е, че съдържа 0,06% лавандулово масло – повече от всички други на пазара. Това се дължи на факта, че ние получаваме нашата лавандулова вода чрез дестилация на 100 % биологично лавандулово масло ★

От семейство Ралчеви, производителите на продуктите на Inaessentials

Те споделят също, че от февруари 2019г. до днес, лавандуловата вода се превърна в най-желания биологичен продукт против акне. А спрей бутилката, в която можете да изберете да получите своята лавандулова магия е много подходяща за:
• ежедневно ползване с впръскване на тампонче за почистване на грим
• за освежаване на лицето, кожата и косата по всяко време
• впръскване в косата срещу пърхот и себория, или пък върху кожата при ензема или сърбеж

Лавандуловата вода може да се използва като напълно натурален и безвреден заместител на термална/мицеларна вода или тоник. А освен това лавандуловата вода е сигурен враг на комарите, така че вълшебният й аромат ще ги държи далеч от вас в красивите летни вечери.

Повече информация, Анализен сертификат и БИО сертификат на продукта можете да видите на сайта на Ina Essentials ТУК

Не се колебайте и ако все още не сте опитали тази лавандулова магия, не пропускайте да си поръчате ♡